SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burfaş Kafe Kent Meydanı’nda

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin tüm kahve tutkunlarını için ‘hızlı kahve konsepti’yle hayata geçirdiği Burfaş Kafe, Tarihi Çarşıbaşı Meydanı, Eski Stadyum Millet Bahçesi ve Merinos Parkı’nın ardından dördüncü şubesini Kent Meydanı’nda açarak misafirlerini ağırlamaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2024 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2024 12:22
Kaynak: İHA
Burfaş Kafe Kent Meydanı’nda

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin tüm kahve tutkunlarını için ‘hızlı kahve konsepti’yle hayata geçirdiği Burfaş Kafe, Tarihi Çarşıbaşı Meydanı, Eski Stadyum Millet Bahçesi ve Merinos Parkı’nın ardından dördüncü şubesini Kent Meydanı’nda açarak misafirlerini ağırlamaya başladı. Burfaş Kafe’lerin vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Mudanya’ya, İnegöl’e, Görükle’ye, FSM Bulvarına, Özlüce’ye de açacağız. Kaliteli hizmeti bütün Bursalılarla buluşturacağız” dedi.

Sosyal tesislerinde yılda ortalama 3 milyon kişiyi ağırlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Burfaş, 'sabahları kahve içmeden kendime gelemiyorum' diyenleri veya öğle arasında arkadaşlarla kahve sohbetinden taviz vermeyenleri, kısacası tüm kahve tutkunlarını ‘hızlı kahve konsepti’ mekanlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Filistin'de savaş suçlarına her geçen gün yenilerini ekleyen İsrail'e destek veren bu sektörde faaliyet gösteren çok uluslu şirketlere tepki gösterip, boykot kararı alan vatandaşların talepleri üzerine hayata geçen proje ile Bursalılar, aynı hizmeti daha kaliteli ve ekonomik olarak alıyor. İlki Tarihi Çarşıbaşı Meydanı’nda, ardından Eski Stadyum Millet Bahçesi ve Merinos Parkı’nda açılan Burfaş Kafe’nin dördüncü şubesi, düzenlenen törenle Kent Meydanı’nda açıldı. Törene, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın yanı sıra MHP İl Başkanı Muhammet Tekin, AK Parti İl Başkanvekili Ufuk Ay, Burfaş Genel Müdürü Ömer Furkan Banaz, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Vatandaşlardan yoğun talep

Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, zengin yeme ve içme kültürüne sahip olduklarını, dünya mutfağına Türk kahvesini hediye ederek birçok ülkenin kahveyle tanışmasını sağladıklarını söyledi. Sonrasında her ülkenin kendi damak tadına göre kahveyi çeşitlendirdiğini belirten Başkan Aktaş, ‘kahve tiryakiliği’ diye bir tabirin de oluştuğunu anlattı. Kimilerinin sabahları kahvesiz güne başlayamadığını, kimilerinin de arkadaş sohbetlerini kahve eşliğinde gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan Aktaş, “Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın kahve ihtiyacını düşünerek ve gelen yoğun talep üzerine hızlı kahve konseptini devreye aldık. Kaliteli hizmet ve uygun fiyat politikasından taviz vermeyen Burfaş'ın ilk hızlı kahve konsepti mekânı, Tarihî Çarşıbaşı Meydanı'nda misafirlerini ağırlamaya başlamıştı. Vatandaşlarımızdan talepler o kadar arttı ki diğer şubelerimizi de hızlandırma kararı aldık. Dördüncüsünü Kent Meydanı’nda açtığımız bu mekanlar hızla yayılacak. Burasının da diğer şubeler gibi yoğun ilgi göreceğini biliyorum. Çevredeki esnafa da olumlu katkıları olacaktır” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.