SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bunun neresi Bursa’ya hizmettir?

Yazının Giriş Tarihi: 19.02.2024 01:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.02.2024 01:19

Bursa Tabip Odasından Kayıhan Pala hakkında yaptığı konuşmalar nedeniyle soruşturma açıldığı bilgisini aldım.

Konunun önem ve ciddiyetini, yapıcı, uyarıcı, halkı bilinçlendirici aydınlatıcı bir dille anlatan SBK üyeleri dahil birkaç isimden birisi olan Kayıhan Hoca’dan şikayetçi olmak ışıktan korkmak değil midir?

Birçok üniversiten çoğunun uzmanlık alanı olmadan her gece kadrolu eleman gibi ekranları doldurup P&R yapanları görmezden geleceksiniz, Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı hocası neden fikir beyan ediyor diye soruşturma açıyorsanız akıl tutulması yaşıyorsunuz demektir.

Bu sürecin ülkemizi hatta Bursa’mızı tehdit edeceğini öngörerek 3 Şubat’ta köşesinde yazan bir vatandaş olarak, daha maskenin bile geyik konusu yapıldığı bir dönemde Kayıhan Hoca’nın alınacak önemler konusundaki sokağa çıkma kısıtlaması yapılmalıdır görüşüne bu kadarı da abartılı olur demiştim ama SBK dahil herkes vaka sayısı patlayınca onun dediklerine geldi.

Biz Bursalılar Kayıhan Hoca’yı izlerken Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde de Türkiye’ye ışık tutan bir hocamız var diye kıvanırken bu nafile ve gereksiz hamleyi Sayın Valimize yakıştırmadım.

Mahkeme kadıya mülk değildir önemli olan hoş bir seda bırakmaktır. Bu durumu bir daha değerlendirmenizi diliyorum.

Artvin’e COVİD 19 ihracatı(!) yapan kent olarak ülkenin gündemine düşme utancını nasıl sileceğimizi düşünmemiz gerekirken sağduyunun sesini kesme çabalarını hüzünle izlemeye devam ediyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.