SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ali Ay’ın ‘en’ kıymetlisi nereye koşuyor?

Yazının Giriş Tarihi: 19.02.2024 01:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.02.2024 01:21

Bu sefer gerçekten öyle oldu da biraz fazla geç oldu.

Bursaspor’un başına gelen en kötü şey Ali Ay demişliğimiz çoktur ama gelişmeleri gördükçe Ali Başkanın gerçekten saf olduğuna inanmaya başladım.

Recep Bölükbaşı’nın boynuna kement atılınca kim çıksa seçilecek olan genel Kurulda iki tavşan adayın karşısında seçilen Ali Ay seçilmiş olmanın bütün hikmetini kendisini ona tribünlerin efendisi olarak yutturan Yüksel Çolak’a bağlamış ve o andan itibaren onun müridi olarak dediklerini harfiyen yerine getirerek Bursaspor’u itina ile küme düşürmüştür.

Siz Yüksel Çolak’ın arada istifa etmesine bakmayın. Çolak hedef şaşırtmak için istifa etti ama filin hortumunu sıkıca kasaya bağlayarak gitti.

Keseci Metin artık başroldedir.

Önce Bursaspor kasası tamtakır olana kadar, ardından da bir o kadar Ali Ay’ın cebine dalana kadar Metin Korkmaz, Yüksel’in gölgesi ve Ali beyin kıymetlisidir.

Metin Korkmaz 1040lık operasyon sonucunda yeniden seçilen Ali Beyi önce canım abim iyi ki seçildin diye mesaj ile kutladı ardından, ağanın eli cebinden çıkmamaya başlayınca bu kez para eden kim varsa satarak takımı bitirdi ve hazin sonumuzu getirdi.

Mezardan adam çıkarıp dava güdecek değildim ama Erzurum deplasmanından galibiyetle dönen Adana Demirspor kafilesinde en önde mavi-lacivert bayrağı ile yer alan başını saklasa da göbeğinden yakalanan Yüksel Çolak fotoğrafı kimlerin, kimlerle nasıl iş tuttuğunun resmidir.

Volkan Şen’in bize gelmek için can atarken sosyal medya operasyonu sonucunda non grata person ilan edilerek orada forma giymesinden işgillenmedim değil.

Ali Ay’ın bir huyu da kendisini uyaran dostlarına çemkirmesidir ama Yüksel maske ile saklanamaz.

Yüksel Çolak’ın seviyeli Adana Demirspor aşkını itina takip edeceğiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.