SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CİB'in Dijital Gösteri Merkezi sizi bekliyor!

Yazının Giriş Tarihi: 19.02.2024 01:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.02.2024 01:39

Ali Fuad Gölbaşı, selamlama sonrasında günün anlamı üzerine yaptığı konuşmasına ilaveten CİB’ in omurgasını oluşturan BYEGM ve Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanlığının birleşmesinden meydana geldiğini, bu kurumun TRT, A.A. ve BİK’ in de sorumluğunu üstlendiğine vurgu yaptı. Ayrıca CİMER’ in de başkanlık bünyesinde olduğunu ifade etti.



Etkinliğe basın mensuplarının yanı sıra B.İ.K Bursa Şube Müdürü Ebubekir Günel ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Bayhan’da katıldı.

Millet Bahçesi üzerinde kurulan etkinlik çadırı içinin düzeni ve iklimlendirmesi mükemmel üç salondan oluşuyor. Her salonda duvarlara yansıtılan 15 Temmuz görüntülerini ve milletin hainlere dur dediği ana kadar olan sürecini izledik.



Şehitlerimizin ekran görüntülerini bir ağıt eşliğinde hüzünle izlerken rahmet ve minnet duyguları ile andık.

Halkımız her gün 12:00 – 20:00 arasında Dijital Gösteri Merkezindeki bu anlamlı etkinliği ücretsiz olarak izleyebilir ve bence de mutlaka izlemelidir.

Ali Fuad Müdürden,

Her ay içeriklerini farklı bir tema ve konsept üzerine geliştirecek olan Dijital Gösterim Merkezlerinde, gelecek aylarda, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülük ettiği SİHA, Anadolu Uçak Gemisi, Hürkuş gibi Türkiye’nin yerli ve milli imkanlarla geliştirdiği üstün teknolojiye sahip savunma sanayii üretimlerinin dijital haritalama (mapping) gösterimi yapılacağı…

360 derece görsel deneyim alanında ise 30 Ağustos Zafer Bayramı, Selçuklu Mimarisi, Göbeklitepe, Anadolu’nun Yüzleri gibi tarihi ve kültürel temaların da dijital gösterimleri gerçekleşeceği…

Ara Güler, Necip Fazıl Kısakürek, Mevlana Celaleddin-i Rumi gibi tarihi şahsiyetlerin dijital hologram gösterimlerinin de yapılacağı merkezlerde aynı zamanda Türkiye’nin 2023 hedefleri ve mega projeler gibi atılımlar da ziyaretçilere sunulacağı bilgisini aldık.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.